CREW Republic Drunken Sailor (Luukku 13)


crew-republic-drunken-sailor

Valmistaja: CREW Republic Brewery
Kotimaa: Saksa
Oluttyyppi: IPA
Alkoholi: 6.4%
Koko: 0,33

Hyvin maltillinen IPA. Voimaa tuntuu katkeron puolella olevan ja vaikuttaa pitkällä maulla. Maku on hedelmäinen ja olisiko tuo Citra, joka tuo hivenen raikkautta sitruunan osassa. Kyllä tämä ei vedä minua mihinkään suuntaan vaan ollaan turvallisesti IPAn keskikaistalla. Tämä on hieman kuin pitkissä sarjoissa tulee se välijakso missä ei edetä mihinkään vaan keskitytään hahmoihin tai johonkin muuhun asiaan hetkeksi. Sitten taas homma jatkuu. Tämä on sellainen turvallinen välipysäkki.

Arvosana: 2,5/5

Crew Republic ideologiana on tehdä rehellisiä oluita epätavallisin mauin, samalla kun tehdä jotain poikkeavaa nille jotka eivät tykkää standardoiduista. Beer Republic tekee mitä huvittaa ja pullottaa vain parasta. He sanovatkin, että heidän olut ei ole kaikille.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *