Elysian Brewing Company The Immortal IPA (Luukku 7)


the-immortal-ipa

Valmistaja: Elysian Brewing Company
Kotimaa: Yhdysvallat
Oluttyyppi: American IPA
Alkoholi: 6.3%
Koko: 0,33

Olut maistuu raikkaalta ja sopivan humalaiselta. Ensimmäisenä raikkaat humalat tuovat hedelmäisyyttä. Ehkä joku meloninen maku käy pyörähtämässä suussa ja katkerot sen kadottavat mennessään. Myös havuisaa tuntumaa on oluessa.

Raikkaus tekee tästä helposti juotavaa, eikä katkerotkaan ole ylitsevuotavia. Tämä kävisi koko vuoden juotavaksi, ei vaan pelkästään jouluna. Taas hyvä suunputsaaja ennen seuraavia tummia oluita.

Ensimmäinen panimo ja oluthuone avattiin 1996 Seattlen läheisyyteen. 1997 Elysian valittiin pitämään pubia ja pientä panimoa Gameworksille. Tämä on Universal Studioiden omistama viihdeteollisuus ala kuten Dreamworks ja Sega. Myöhemmin kyseinen sopimus päättyi, mutta Elysian jatkoi kasvamistaan ja taitaa sitä tehdä edelleen.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *