Joulukalenteri Saveur Bière – Beery Christmas


beery-chistmasMietin tänä vuonna pitkään ottaisiko jouluolutkalenterin vai ostaisiko vain Alkosta. No rahtihinta oli sen verran alhaisempi, että tuli tämä 70€ paketti hankittua.

No mitä tällä saa.

24 eri panimoa
18 eri oluttyyliä
17 eri maata
12 vain Saveur Bièren olutvalikoimassa.
2 maistelulasia ja maistelualunen

No tämä on ihan kiva, joten innolla odotan mitä jokainen luukku tuo mukanaan. Joka päivä maistan iltapäivästä yhden oluen ja kerron mitä luukku piti sisällään.

Kyydittämisestä sen verran, että Chronopost lähtee tuomaan tuota pakettia, mutta se muuttuu matkan varrella, Vantaalla Postnordiin. Tämä kyseisen palvelun taso riippuu ihan paikkakunnasta ja kuka pakettia kuljettaa. Itselleni kävi niin hyvin, että minulle soitettiin, että paketti olisi tulossa kotiin. Kerroin kuitenkin olevani töissä ja kerroin sijainnin. Kuriiri sanoi, että ei ole ongelma, hän voi käydä heittämässä työpäivän päätteeksi sen mulle töihin. Näin tekikin ja nosti suoraan takakonttiin.

Kun taas Helsingin päässä kaverilla puhelinnumero oli kirjoitettu jossain välissä väärin ja myöskään paketin seurantaa ei ollut helppo tietää, koska itse piti selvittää tuo Chronopostin jatkomeiningit. Lisäksi tuota pakettia piti itse kysellä Postnordin varastolta ja sieltäkään sitä ei tuntunut löytyvät. Eli tähän tuhlautui aikaa useita tunteja selvitystä, kun taas oma pakettini tule heittämällä kotiin.

Maltainen taas kirjoitteli facebookissa, että Saveur Bièren asiakaspalvelu oli kertonut, ettei toimita enää Suomeen. Kuitenkin tämä osottautui vääräksi pienen kyselyrumpan jälkeen ja ilmeisesti toimitukseen oli tullut bugi ja tilaus piti tehdä uudestaan. Asiakaspalvelu ei kuitenkaan osannut tätä kertoa mitenkään fiksusti.

No mutta mainitsinko kuitenkin, että tämänhän saa kotiovelleen halutessaan, toisin kuin Alkon verkkokaupan. Nyt 24 olutta juotavaksi jouluun saakka. Jokainen päivä olkoon iloinen yllätys joulua odotellessa. Cheers!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *