Pyynikin Sessio 6-pack


pyynikin-session-sixpack

Pyynikin panimon sessio sarjan sixpack tuli hyvään aikaan markkinoille juuri ennen joulua. Odotukset tähän sixpackiin olivat hieman ristiriitaiset, mutta odotin kyllä hyvää settiä vaikka se epätietoisuus oikeastaan oli tuon markettivahvuuden puolella. Toiset oluet vaatisivat enemmän tukevuutta alkoholin puolelta ja tällöin homma ei vesity.

Itselläni maistelu venyi huomattavasti tämän kanssa ja uutta tulee nopeammin kun kerkee juomaan. Huh!

Sessio Red Ale

Maussa hedelmäisyyttä, sitrusta ja hunajaa. Katkeroa mukavasti taustalla ja se pitää mahtavasti maut kasassa ja ei pääse pettymään.

3,5/5

Sessio Stout

Paahtoisuutta, suklaata, kahvisuutta. Ei karkaa vetisyyden puolelle vaikka pelkäsin. Yleensä stout kaipaa noin 6% jotta runko kestää. Maut on saatu tiivistettyä hienosti kasaan. Ei uskoisi taaskaan näillä alkoholeilla.

3,5/5

Sessio White IPA

Täyteläisen vehnäinen ja sitruksinen. Kuplii pitkää kuplaa isolle vaahdolle. Citra joka on lempihumalani, taitaa tuossa taustalla kutsua. Kukkainen, sitruksinen, hieman appelsiininen. Hetkittäin aromit saattavat sekoittua jopa niin että maistaa vadelmaista aromia. Erinomainen! Ugh!

4/5

Sessio American IPA

Hedelmäisen raikas ja sopivalla humalalla maustettu setti. Yksilöitynä sitrusta, mangoa ja havuisuutta. Greippinen humala puhaltaa vielä perässä. Tämäkin on hyvä. En olisi uskonut että markettivahvuisena päästään tämmöiseen makuun.

4/5

Sessio Bitter

Pähkinäinen, melkein menee toffeiseksi. Ketterä mallaspohja ja sopivan pistelevä humala lopussa. Hieman heinäisen makuinen. Tämän kyllä voisi ottaa perinteisen lagerin sijaan saunaolueksi.

2,5 / 5

5

Hiilihappoinen, hiivainen, banaaninen ja vehnäinen. Tuntuu epätasapainoiselta ja sekavalta. Lopussa vielä vetisyys tulee ikävästi läpi. Tämä on huti.

2/5

Loppusanoiksi voisi sanoa, että varsin onnistunut harjoittelijan paketti. Kiva että makuja tuodaan uusille mahdollisille oluen nauttijoille esille. Tietysti aina kaipaisi, että maistelupäkki olisi niin vahva, ettei pääsisi sanomaan pahaa mistään, mutta varmasti alkoholiraja tuo erilaisia ongelmia näiden kanssa. Bulkit vapiskaa, tämä pärjää teille koska vaan!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *