Sinebrychoff Porter 7,2% Olutblogiestien yhteispostaus VOL 1


koff-porter

Valmistaja: Sinebrychoff
Kotimaa: Suomi
Oluttyyppi: Porter
Alkoholi: 7,2%
Koko: 0,33
EBU: 35,7

Parikymmentä blogistia päätti tänä vuonna varastaa viinipuolelta yhteisblogahduksen ja siihen liittyikin aikaisemmin äänestys. Äänestyksen voitti Koff Porter ja sitähän tässä nyt siemaillaan.

Muut blogistit ottivat jo historiikkia ja erilaista lähestymiskulmaa kyseiseen olueen, otan enemmän suoran lähestymisen.
Itse Koff Porter on itselleni lähes ensimmäisiä olutkokemuksia jouluisena aikana. Muistan kiroilleeni joskus 2011? kun kyseinen olut voitti suomen parhaan oluen tittelin. Nyt kuitenkin kun asiaa miettii, se on kyllä sen ansainnut. Tällä hetkellä käristys on uunissa, porter odottaa oikeaa lämpötilaa pöydällä ja uusivuosi on alkamassa. Mikä tässä voisi olla paremmin.

Lyhyesti Porteria voi kuvata kahviseksi, suklaiseksi ja mukavan pehmeän paahtoiseksi. Humala ei puske läpi ja runko pysyy loppuun saakka. Lopussa hieman jopa nokinen loppu, mutta se kuuluu asiaan.

Arvosanaksi saapi: 4/5

Mukana myös:

JaskanKaljat, Huurteinen, Musamiehen Oluet, Reittausblogi, Keikyklubi, pullollinen.fi, Tyttö ja Tuoppi, Kaunis humala, Mushimalt, Tuopin Ääressä. Blogspot, Arde. + Viinihullun Päiväkirja+ Punavuori Gourmet (ehkä) + Loppasuut

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *