Mikkeller Green Gold


mikkeller-gree-gold

Valmistaja: Mikkeller De Proefbrouwerij
Kotimaa: Tanska
Oluttyyppi: Indian Pale Ale
Alkoholi: 7,0%
Koko: 0,33
EBU: 56

2006 matematiikan ja fysiikan opettaja alkoi tekemään harjoituksia humalalla, maltaalla ja hiivalla kotona keittiössä Kööpenhaminassa. Tänään kuitenkin Mikkel Borg Bjergsø tuottaa mikropanimon tuotteita 40:een eri maahan ja kansainvälisesti erittäin arvostettu panimo

Itsekin pidän erittäin paljon Mikkelleristä. Siinä missä Brewdog tekee huteja, Mikkeller pystyy tuottamaan aina laadukkaan ja tasapainoisen tuotteen vaikka kokeilisikin aivan jotain uutta ja mullistavaa.

Mukavan hedelmäinen raikas tuoksu. Maussa runsaasti katkeroa ja sitrusmaista hedelmäisyyttä, Citran tunnistaa seasta helposti ja tukeva runko tuo hyvän rakenteen juomaan. Mikkeller ei taaskaan jätä kylmäksi ja kyllä tämä on laadukas tapaus.
Sopii ehdottomasti kaikille, jotka ei pientä katkeroa kaipaa. Citra on lisäksi oma lempihumalani, joten tästä erityiset pisteet.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *