BrewBoys Seeing Double


seeing-double

Valmistaja: BrewBoys
Kotimaa: Australia
Oluttyyppi: Scotch Ale
Alkoholi: 8,0%
Koko: 0,33
EBU: ??

Seeing Double etiketti on hienosti suunniteltu. Tuntuu kuin päässä heittäisi jo ennen juomista. Sain tämän pullon jonkin aikaa sitten kun ystäväni Heikki tämän toi Australiasta asti, koska tiesi minun harrastavan hieman alusia.

Täytyy sanoa, että tässä osuttiin myös makuhermoon. Maussa makeutta, maltaisuutta ja hieman savuisen makuinen. Hieman sherryinen. Suklaata ja kirsikkaa makeuden puolella. Taustalla potkii hieman alkoholi, mutta ei häiritsevästi. Erittäin loistava tuote ja lämmittää näin sadepäivänä.
Varsinkin kun tässä muutaman tunnin vielä joutuu odottamaan Fallout 4:sta.

Arvosana: 8 (1-10)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *