Brewdog Helsinki Soft Opening


 

20141216-pc160102

Brewdog Helsinki vietti Equity Punks iltaa, eli Pre-opening tai Soft-opening nimelläkin kutsuttua tilaisuutta osakkeenomistajille ja muille kutsuvesseleille.

Lukuisten paperitaisteluiden, taloyhtiön hitauden, 70-luvun tekniikan vaihtaminen koko tilasta tälle vuosituhannelle, ja muiden lukuisten yllätysten jälkeen se on täällä nyt.

Saavuimme aika tasan sovittuna hetkenä ja ovella olikin jo kuhinaa. Ei muuta kuin sisään ja edessä odottikin suomesta tuttu jonoefekti hanoille. Hanoja kuulemma 18 ja mahdollisuus pitää sitten 24 jos juotte perhana lisää.
No ei kuivin suin voi olla vaan ensimmäinen juoma tulille eli Russian Doll tällä kertaa.

Russian Doll
4% humalainen saunajuoma reippaalla maulla. Näin miedoksi juomaksi olen oikein yllättynyt, tämähän kauttaaltaan maukasta. Karamellisuutta ja pitkää jälkimakua sitrusmaisista humalista. Miedoista oluista tämä on ehdoton suosikki.

Touhu jatkui tutustuen paikkaan ja ilmeisesti odoteltiin että kaikki henkilöt saapuvat paikalle. Tila oli erittäin miellyttävä, kaikkine yksityiskohtineen. Ensimmäisenä kiinnitti huomion punaisena hohkaava ”love hops and live the dream” , keltataustainen ”We Are Brewdog” Paikka oli niin punkahtava kuin ajattelinkin. Dead staria kulmassa, majava haaveilemassa oluesta ja hätäuloskäynnin luona olikin pienet tikkaat ja teksti ”this emergenct exit may require parkour”. Kaikenkaikkiaan sellainen kuin odottikin. Viihdyimme kovasti.

Noin tunnin kuluttua kilinää kuului ja kävelimme tiskin ääreen, jossa ensimmäinen puhe sai alkuna. Tervetuloa, vihdoin täällä ja oluita on vaikka kuinka. Sekä se iloinen sanoma, eli ilmainen punkkikierros kaikille. Jostain syystä kaikki ryysäsivät nyt tiskille, olihan kaikkien lempijuoma ilmainen olut mainittu.

Hiisi Vihreä Haltiatar

6,2% Absintti-Saison. Mitäs juomaa tämä absinttisaison on? Tuoksussa paistaa heti makean tuoksuista ja belgihiivaista kokonaisuutta. On haastava ja ei heti tiedä mistä tykkää ja mistä nämä kaikki maut oikein tulee. Loistava tuotos kyllä. Hiisi twiittailikin seuraavaa.

 

Jatkoimme maistaen muutamia tuntemattomia juomia ja hieman tutumpiakin samalla kun seurasimme naapuripöydän urosuorituksia korttitalon kera. Lopulta se onnistuikin ja jopa olut uskallettiin laittaa päälle.

Jossain välissä taas kilisteltiin lasia ja tällä kertaa Brewdog Helsinki toivotti hyvää joulua ja kierros Santa Paws:ia kaikille. Nyt hanoja olikin vain yksi ja hekumaalinen jonoryntäys oli taattu. Taisi joku viedä melkein tuopin kädestänikin kun kädet ojentuivat jatkuvasti yhtä hanaa kohti.

Santa Paws (4,5%)

Tsaijai, nyt ollaan kyllä lempijuoman äärellä näin jouluna. Maltaisen tuhti tuoksu jossa leipälajeja voi vaan poimia. On niin limppua, tumma leipää, ja muuta paahteisuutta. Maku on erittäin tasapainoisen miellyttävä ja taas näin markettituotteeksi erittäin maistuva kokonaisuus joka ei jätä jouluiltaa kylmäksi.

Hello my name is…. Konnichiwa Kitsune

8,2% Oletus olikin, että voimalla mennään tämänkin kanssa. Humalaisuutta, sitrusta, hedelmäaromia. Ehkä hieman rusinaakin, mutta itse olen autolla joten annan juoman omistajan juoda loppuun ja lakkaan ottamasta välistä.

Oli ilo nähdä että aito Brewdog oli myös paikalle ja nimeksi paljastuikin Freyja, jolla näyttää olevan twitterissä oma hasttag #BrewdogFreyja. Herkuista tykkäävä tyttönen.

Ilta oli mahtava meidän molempien puolelta, ainoa harmistus oli naapuripöydään lainaan jäänyt laturi joka jäi nyt tappioksi. Pitää tulla myöhemmin uudestaan aina täältä Hämeenlinnasta asti katsomaan miten pärjäätte.

Kannattaa myös lukasta:
Tyttö ja tuoppi
Tuopillinen (läikytellen)

Liitin tuohon alapuolen galleriaan vähän vielä lisää tunnelmia ja kuvituksia. Enjoy!

– Ville ja Petri

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *